Coaching 

Coaching går i grunden ut på att titta på ett nuläge och ett önskat läge, fastställa dina mål och att få verktyg som hjälper dig att nå målen. Coaching fokuserar enbart framåt i tiden. Jag som coach ställer frågor som syftar till att få dig att reflektera, tänka i nya banor och själv plocka fram hur du ska möta framtiden och nå ditt önskade läge. Jag stöttar dig genom hela processen.

Upplägg

Coaching kan ske genom personligt möte, videochatt eller telefon. Vid personliga möten utgår jag från Malmö/Lund.

När du är intresserad av att få hjälp genom coaching börjar vi med ett förutsättningslöst samtal på ca 15-20 minuter, där du beskriver vad du behöver hjälp med och jag tar dig igenom vad jag kan hjälpa till med och hur coachingen kommer gå till.

Coaching kräver motivation och engagemang. Både från dig och från mig. Räkna med att lägga ner tid och kraft såväl på dina sessioner som under tiden däremellan. 

Hur lång tid tar det?

Det är svårt att säga utan att ha tittat på just ditt behov. En del coachas varje vecka, andra en gång i månaden. En del coachas enstaka tillfällen, andra under en längre period. Men självklart bestämmer du själv vid hur många tillfällen du vill träffas för coaching.

För bokning och priser – Kontakta mig via formuläret till höger.

Jag är internationellt certifierad coach via Unestål education (tidigare skandinaviska ledarhögskolan)  och är även utbildad inom mental träning. Vill du läsa mer om ICC-certifieringen hittar du det här.

      

 

 

 

 

Stefan Winbladh

Stefan Winbladh

ICC Coach - Mental Coach - Mental Tränare

3 + 8 =