Om mig

Jag är certifierad coach, mental coach och mental tränare. Jag har många års erfarenhet av ledarskap och målsättningsarbete på hög nivå. Jag har coachat flera till att nå sina mål och utveckla sitt liv till det bättre. Min bok ”Alla kan lyckas” sålde slut i nätbokhandeln på bara ett par dagar. 

Jag har min bas i Malmö, men utför uppdrag även digitalt och fysiskt på andra orter. Jag har många års erfarenhet som ledare i stora organisationer. Är utbildad inom såväl coaching som mental träning och är certifierad genom Skandinaviska Ledarhögskolan och ICC, som grundats av Lars-Eric Uneståhl.

Jag har genom målinriktat arbete lyckats med målen att bl.a. leda stora ledarkonferenser som moderator, lett paneldebatter på Almedalsveckan, jobbat som brandman, varit med i flertalet film och TV-produktioner, sprungit maraton under fyra timmar och skrivit och gett ut en bok.

Idag  jobbar jag som coach, mental tränare, föreläsare, och moderator. Jag har jobbat hårt och målmedvetet för att nå hit jag är idag. Lever efter att vi alla skapar den verklighet vi lever i och vilka vi väljer att vara – We are all self made. Många pratar om att hitta sig själv, jag tror på att man istället ska skapa sig själv.

ICC Coach

Certifierad ICC Coach