Om Stefan

Stefan Winbladh är Internationellt certifierad coach, författare, föreläsare, moderator och ledare. Han har coachat flera till att nå sina mål och utveckla sitt liv till det bättre. Hans bok ”Alla kan lyckas” sålde slut i nätbokhandeln på bara ett par dagar. 

Stefan är en mångsysslare som växte upp i Hörby, som ligger mitt i Skåne. Nu bor han i Malmö och har många års erfarenhet som ledare i stora organisationer. Han är utbildad inom såväl coaching som mental träning och är certifierad genom Skandinaviska Ledarhögskolan, som grundats av Lars-Eric Uneståhl.

Han har genom målinriktat arbete lyckats med målen att bl.a. leda stora ledarkonferenser som moderator, lett paneldebatter på Almedalsveckan, jobbat som brandman, varit med i flertalet film och TV-produktioner, sprungit maraton under fyra timmar och skrivit och gett ut en bok.

Idag så jobbar han verksam som företagsledare, coach, föreläsare, författare och moderator. Han har jobbat hårt och målmedvetet för att nå dit han är idag. Han lever efter att vi alla skapar den verklighet vi lever i och vilka vi väljer att vara – We ara all self made. Många pratar om att hitta sig själv, Stefan tror på att man istället ska skapa sig själv.

ICC Coach

Certifierad ICC Coach